anari2

Της Αναστασας Γεωργου

Τι σε κανε να πεις «ναι» στη διαφημιστικ καμπνια της γαλακτοβιομηχανας ΖΗΤΑ;

Υπρχε απ την αρχ μια τατιση του προντος, των γιαουρτιν Zita και της φιλοσοφας τους με τη δικ μου φιλοσοφα περ υγιεινς διατροφς και μια γενικτερη στση ζως που ευνοε τσο τη δημιουργα σο και την ποιτητα στις επιλογς. Επιπλον, οι προποθσεις ταν λες σωστς, πως και ο χρνος, ρα το «ναι» ταν να φυσικ επακλουθο.

Ποια ταν η πρτη σου αντδραση ταν δχθηκες την πρταση;

Γενικ μου αρσουν οι προκλσεις, το να δοκιμζω να πργματα. ταν ρθε η πρταση απ την εταιρα ΖΗΤΑ για να λβω μρος στη να τους διαφημιστικ καμπνια, το πρτο πργμα που σκφτηκα ταν «να και κτι που μου ταιριζει». Εκ των υστρων υπρχαν πολλ λλα στοιχεα που «δεσαν» και με καναν να πω «ναι» χωρς δετερη σκψη. πως η τατιση στις φιλοσοφες μας, το γεγονς πως παργει προντα αποκλειστικ δικς της κυπριακς παραγωγς, η γκμα των προντων της, οι καινοτομες της, αλλ και το γεγονς πως η ΖΗΤΑ ανκει στη γενι των υπερσγχρονων βιομηχανικν μονδων τροφμων στην Κπρο.

ταν να προν που γνριζες απ πριν;

Φυσικ! Τα γιαορτια Zita ταν και εναι τσι κι αλλις μρος της διατροφς μου. Εργζομαι καθημεριν πολλς ρες και με γργορους ρυθμος. Αν υπρχει κτι που με βοηθει να ανταπεξρχομαι εναι τα μικρ διαλεμματα και οι υγιεινς επιλογς, κυρως στη διατροφ μου. «Αυτ εναι το γιαορτι μου», πως λει και το σλγκαν της διαφμισης. Εξλλου, αυτς ταν νας παραπνω λγος που δχτηκα την πρταση. Απεικονζει να κομμτι της ζως μου που εναι πρα για πρα πραγματικ. Δεν χρειστηκε να υποδυθ κποιο ρλο, μουν απλ ο εαυτς μου.

Γιατ το συστνεις;

Εναι ελαφρ, υγιειν και διατθεται σε τσες πολλς γευστικς επιλογς. Για μνα εναι πραγματικ μια πολ καλ προσθκη στην καθημεριν μου διατροφ. Επιπλον, εναι τσο εκολο να χεις στο ψυγεο σου την αγαπημνη σου γεση γιαουρτιο Zita, που δεν υπρχουν δικαιολογες για ανθυγιεινς επιλογς.

Πς ταν η εμπειρα της διαφημιστικς καμπνιας; Εχες γχος ταν στθηκες μπροστ απ τις κμερες;

ταν πολ ωραα η εμπειρα, και τρα που γινε η αρχ λω να το ξανακνω (γλια). Αλθεια, μως, εναι πολ ωραο να δουλεεις με επαγγελματες που σε καθοδηγον, σε κνουν να νιθεις νετα, μορφα και βγζουν και ωραο αποτλεσμα στο τλος. Με αυτ τα δεδομνα, υπρχει χρος για γχος; Στη δουλει μου, επιπλον, χω συνηθσει να βρσκομαι μπροστ απ την κμερα, τσα χρνια τρα. Καθλου γχος, λοιπν.

Ποιο εναι το concept της διαφμισης και πς ταριαξε η επιλογ σου ως πρσωπο της καμπνιας με τα γιαορτια Zita;

Η ιστορα εξελσσεται σε να φουτουριστικ περιβλλον το οποο εναι το ατελι μου. Μσω της δουλεις μου ταξιδεω με το μυαλ και φαντζομαι τις δημιουργες μου σε μια σειρ ονειρικν τοπων και χρωματικν αποχρσεων του ροζ, του κτρινου και του γαλζιου, ταυτζοντας τσι τη δουλει μου με τις διφορες επιλογς του στραγγιστο Zita. Το ωραο με το concept της διαφμισης εναι πως δεν απχει καθλου απ την πραγματικτητα. Σχεδιζω, ονειρεομαι και ταξιδεω με τη σκψη μου και τη φαντασα μου καθημεριν. Αυτ εναι η δουλει μου, η δημιουργικ μου διαδικασα. Γι’ αυτ και  ταυτζομαι απλυτα με τη ΖΗΤΑ, γιατ ακολουθομε την δια φιλοσοφα στον τομα της δημιουργας, της τελειτητας, της καινοτομας και γενικ το να εμαστε πντα να βμα μπροστ.

Εσαι μια γυνακα που φροντζει τη διατροφ της. Πντα τσι λειτουργοσες στην πορεα αποφσισες να αλλξεις στση ζως;

Πντα τσι λειτουργοσα. ταν πντα εις γνσιν μου πως για να μπορ να δουλεω με τους ρυθμος που με αντιπροσωπεουν, χρειζεται να χω ψογη φυσικ κατσταση. Απ τη στιγμ που αυτ για μνα εναι αρχ, ο τρπος εναι επακλουθο, ετε αφορ στη γυμναστικ, στη διατροφ σε οποιαδποτε λλη επιλογ κνω.

Αυτ εναι κτι που προσπαθες να μεταδσεις και στα παιδι σου και με ποιο τρπο το πετυχανεις;

Δεν θα μποροσε να συμβανει αλλις, νομζω. ταν οι γονες, και ειδικ η μαμ, στο σπτι δνουν το παρδειγμα, οι λλοι δεν μνει παρ να ακολουθον. πως και με μνα, μως, δεν εμαι απλυτη οτε με τη διατροφ των παιδιν μου. Διατηρομε μια γενικ στση υγιεινς ζως, που πντα επιτρπει μικρς απολασεις χωρς υπερβολικς στερσεις. Στο ψυγεο μας θα βρεις πντα πολλ φροτα, λαχανικ και φυσικ γιαορτι Zita. Φροντζουμε το φαγητ μας να εναι πντα σπιτικ, εν γλυκ και αναψυκτικ μνουν εκτς προγρμματος, εκτς απ σπνιες περιπτσεις.

Πρα, μως, απ τη σωστ διατροφ, χρειζεται να κνει κανες μρος της καθημεριντητς του και τη γυμναστικ. Εσ, πσες φορς την εβδομδα γυμνζεσαι;

Αν μπορ, και καθημεριν. Ξρεις, η γυμναστικ η υγιειν διατροφ δεν εναι θμα προγρμματος. Εναι επιλογ και στση ζως. ταν αποφασζεις πως αυτ τον τρπο ζως θλεις να ακολουθσεις, δεν μετρς τις φορς που θα πας γυμναστριο πσα υγιειν γεματα θα φας μσα στην εβδομδα. Απλς, ζεις με αυτ τον τρπο. Εναι μρος σου, μρος της ζως σου, μρος της καθημεριντητς σου.

Υπρχουν, μως, φορς που επιτρπεις στον εαυτ σου κποιες μικρς «ατασθαλες»;

Φυσικ! Δεν εμαι καθλου απλυτη. Ακολουθ αυτ τον τρπο ζως ακριβς για να μπορ να απολαμβνω μικρς «ατασθαλες», πως λες, ποτε και ταν το θελσω. Νομζω πως η ισορροπα και το μτρο εναι τα ζητομενα εδ. Δεν στερ απ τον εαυτ μου μικρς απολασεις. Κι αυτ νομζω εναι το πιο σωστ, να χουμε ισορροπα χωρς να το παρακνουμε.

Μια γυνακα που ταξιδεει συχν, σο εσ, εναι εκολο να διατηρσει το πργραμμα διατροφς και εκγμνασς της;

λα γνονται φτνει να υπρχει θληση. πως επα δη, για μνα δεν εναι θμα προγρμματος οτε η γυμναστικ οτε η καλ διατροφ, αλλ τρπος ζως. Φροντζω τον εαυτ μου σο μπορ περισστερο που κι αν βρσκομαι, ετε ταξιδεω ετε χι.

Πηγ: www.like.philenews.com